Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на listopad
Име:
Диана Георгиева

Възраст:
52

Пол:
жена

Град:
София

Професия:
журналист

Интереси:
филми, фотография, козметика

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
1

Блог вълни:
0
Последни постинги

Новите епизоди на хитовия сериал „Листопад” стартират по bTV от 30 август. Любовта, страданията и радостите на семейство Текин ще станат още по-интригуващи и вихрени в – от 30 август с двучасов старт от 20:00 часа. Зрителите ще имат възможност да гледат хитовата поредица всяка седмица, от вторник до петък от 20:00 часа.

 В новите серии ще стане ясно дали Шевкет ще успее да завърши строежа или най-големият му страх – да се провали и да стане за смях пред всички, ще се сбъдне? И още – дали Фикрет, която се омъжи, за да избяга от семейството си, наистина е намерила щастието в лицето на Тахсин и бебето? Ще успее ли Неджля да преодолее смъртта на мъжа си и да се пребори с предразсъдъците на семейството му? Как ще реагира семейството на Лейля, когато тя им съобщи, че е бременна?

 Зрителите ще научат още дали стожерът на семействто – Али Ръза, ще устои на всички удари на съдбата. Какви други удари е подготвил животът за семейство Текин и ще устои ли дървото на повратите.

 



Категория: Забавление
Прочетен: 1790 Коментари: 0 Гласове: 0
Амбициозната Ферхунде
от "Листопад" се усмихва
закачливо от корицата на  списание DIANA.
В новия
си брой  дамското издание ще изнада приятно всички почитатели на хитовия турски сериал. Интервю с актрисата Дениз Чакър - Ферхунде, любопитни факти от живота на актьорите - Халил Ергюн, Фахрие Евджен, Седа Демир. Интересни акценти за "манекените" в "Листопад", къщата на Али Ръза, коя е баба Джеврие и др.
Освен всичко за сагата "Листопад", в списанието ще откриете невероятни идеи  и съвети за красотата, модата, здравето и любовта.
А за всички дами списание DIANA подготви огромно разнообразие от летни подаръци- джапанки с чанта, слънцезащитна козметика, плажни и ежедневни чанти, несесери.

Категория: Забавление
Прочетен: 8210 Коментари: 3 Гласове: 0

Ахмет, какъв е твоят герой?
Всъщност героят от романа на Решат Нури Гюнтекин е с лош характер - алкохолик, който бие и тормози жена си. Нашите сценаристи обаче му приписаха добър характер. Той е вдовец, който живее в провинцията с майка си и трите си деца.

А как се работи с Бенну (Фикрет)?
Бенну е една от най-добрите актриси в Турция. Преди да се включа в сериала, го следях с интерес. По това време играех в друг сериал, но гледах и "Листопад". Аз много харесвам нейната игра.

А каква е разликата между твоето семейство и това, което пресъздаваш в сериала?
Нашият сериал е типичен модел за едно средно турско семейство, с реални отражения на героите в живота. Али Ръза е типичен баща, както Хайрие ханъм е типична турска майка. Дъщерите също, малките деца. И моят герой е характерен турски баща и съпруг. Обаче с тази разлика, че е загубил съпругата си много рано и е принуден да се справя сам с голямото си семейство и тази голяма отговорност, която е като бреме. Колкото и да се опитва, не може да бъде и майка и баща на децата си. Има сблъсък между Джеврие и втората му съпруга Фикрет. Което също е отражение на класическия конфликт между свекървата и снахата. Нещо твърде често срещано в Турция.

Имаш ли приятели на снимачната площадка?
С всички съм близък. Всъщност ние тук сме като едно голямо семейство. Този сериал продължава вече четири сезона, затова всеки се сближи с всеки на площадката. Всички сме приятели – малки и големи. Като почнете от батко Халил (в ролята на Али Ръза) до децата – в ролята на неговата малка дъщеричка Айше и моите 3 деца. Всички сме много задружни. В това число и техническия екип, екипа за грим, костюмите, фризьорите, хората от дублажа, монтажа...

Какво правиш през свободното си време?
Почивам си! Преди всичко прекарвам време със съпругата си. Аз съм младоженец, ожених се наскоро. Старая се да бъда повече вкъщи, а не навън. Някой път се виждам с приятели, сред които и колеги.

Как се справяш с твоята известност?
Хората съвсем естествено проявяват жив интерес към нас в Турция, защото "Листопад" е един от най-гледаните и харесвани филми в историята на турските сериали. Обикновено хората на улицата ме спират, искат да си говорят с мен. Предимно ме питат какво ще стане в следващия епизод или по-нататък. Но в никакъв случай не мога да кажа, че ме притесняват или ми досаждат. Освен това ролята ми е положителна, може би затова хората са настроени толкова положително към мен.


Категория: Забавление
Прочетен: 2729 Коментари: 0 Гласове: 0

 Бихте ли  разказали за вашите български корени, от къде се е преселила вашата фамилия в Турция?
Моето семейство е било доста заможно. Живели са на българо-румънската граница, близо до Черно море. Били са собственици на солни кладенци. По-късно, по време на Втората световна война, се изселили в Турция. И майка ми и баща ми са от там. Били са близки семейства, приятелски, там са се харесали и са се взели. Аз съм се родила в Истанбул.

Ходили ли сте някога в България, търсили ли сте своите корени?
Аз не съм била, но мои много близки роднини ходиха неотдавна да видят родното ни място. Сега било много изоставено. Солниците не работели, били изоставени, обаче видели, че още седи надписа на табелата „Хокна” – името, което ние сме пренесли в Турция и го предаваме на децата и внуците си. Аз не съм ходила, но съм минавала през България на път за Европа. Нищо чудно до ден днешен да имаме някакви далечни роднини там. Може би трябва да ги потърся, да се свържем с тях.



Може ли да ми кажете какво е вашето семейство, имате ли деца, внуци?
Имам една дъщеря. И тя завърши академията за изящни изкуства – стъклопис и керамика. Освен това прави много добри карикатури, но като хоби. Имам внучка на 10 години. И тя рисува страхотно, рецитира стихове, пее песни, доста е талантлива. И двете са взели по нещо от мен от моя талант.

Приличате ли си с Хайрие?

Хич не си приличаме, по нищо! Ние сме от старата класа актьори, които не играят себе си, а могат да влизат от една в друга твърде различни роли. По това се отличава добрият артист. Това може би е една от причините хората да ни харесват и обичат толкова много. Аз съм много променлив човек, но явно все пак нещо общо имаме двете с Хайрие, затова толкова сме си паснали с моята героиня.


Категория: Забавление
Прочетен: 4829 Коментари: 0 Гласове: 0

Разкажи ни малко повече за себе си.
Омъжих се на 4 янурари 2010 г. Много съм щастлива, понеже вече не съм само аз, а сме "ние". Аз съм студентка по политология на френски език в Мармарския университет в Истанбул. И съвсем случайно, докато се чудех как да спечеля някой лев, за да се издържам, се записах в една агенция. Но си казвах, че е невъзможно да ме одобрят. Сред толкова хубави момичета, мен ли ще ме изберат! После наистина случайно ме избраха и така стигнах до тук. Искам да подчертая, че не съм завършила актьорско майсторство.

Можеш ли да ни споделиш нещо за съпруга ти, как мина сватбата?
Със съпруга ми бяха приятели в университета, после гаджета. Той не е актьор. В момента прави магистратура. Още не сме вдигали голяма сватба. Само тихо и спокойно подписахме. Свършихме цялата работа с един подпис за брак.


Какво е отношението на зрителите към Седеф?
В началото си помислих, че щом Седеф е добро и чистосърдечно момиче, което е истински влюбено в Шевкет, най-вероятно зрителите трябва да я обикнат. Но не стана така, както очаквах!

Какви изненади да очакваме в бъдеще от Седеф?
Ами какво да ви кажа, тя си остава вярна на себе си.

На теб допада ли ти?
Седеф е от този тип хора, с които аз бих се разбирала добре. И на мен ми допадат повече момичета, които са възпитани в добри семейства.

Категория: Забавление
Прочетен: 4885 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: listopad
Категория: Забавление
Прочетен: 400771
Постинги: 13
Коментари: 95
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930